2022-08-22

ESD Center x Europlacer

ESD Center har valts ut som Europlacer-distributör

Efter en riktigt bra start på året och en härlig sommar är vi nu redo för en produktiv fortsättning av året och kan meddela att ESD-Center blivit utvalda som Europlacer distributör.

Ett av de viktigaste argumenten för oss att välja Europlacer är att vi delar många kärnvärden som lyhördhet, kontinuerlig utveckling utifrån kund och marknad, innovation, support och flexibilitet. Ett annat argument är Europlacers sortiment som tillgodoser behov och är konkurrenskraftigt med hög flexibilitet, snabb och enkel omställning, feeder kapacitet, hastighet och TCO.

 

“Vi är väldigt nöjda och förväntningsfulla när vi nu offentliggör avtalet och vårt stärkta samarbete med Europlacer. Vi har utvärderat flertal alternativt där Europlacer blev det självklara valet och är övertygade om att vi kan erbjuda optimala lösningar och maskiner för våra marknader”

- Stefan Sjökvist, VD ESD-Center

 

Europlacer har varit väldigt framgångsrika och vunnit marknadsandelar de senaste åren inklusive flertal referens kunder som BAE, Eolane, Airbus, Thales. Det här är bara några fåtal företag bland flertal andra existerande Europlacer kunder i vårt område som nyligen investerat i ny utrustning. 

Vi är säkra på att många andra också kommer välja Europlacer när de fått insyn och kunskap om hur deras verksamhet kan dra fördelar av körtid, effektivitet, produktivitet och yield med hjälp av Europlacer utrustning och lösningar.

 

Se vårt sortiment av Pick & Place här >

Se vårt sortiment av Screentryckare här >