2023-12-12

Upptäck vårt breda sortiment av ESD-vagnar

Det ultimata valet för säker materialhantering!

Våra vagnar är inte bara praktiska och flexibla, de är också utformade med säkerhet och effektivitet i åtanke. 

Våra populära backställ är flexibla och platseffektiva och används ofta som kit-vagnar av material. Backställen kan anpassas efter behov med både gejdrar och hyllplan som kan monteras antingen rakt eller lutande.

Vår mindre modell av bords-/materialvagn 172 samt de större hyllvagnarna 7100 och 7200 levereras i sitt grundutförande med två respektive tre hyllplan. Behöver man mer kapacitet kan dessa alltid kompletteras med extra hyllplan utifrån behov. Dessa modeller är som standard lagervaror och kan därför levereras omgående.

Men vi förstår också att varje verksamhet och projekt är unikt. Därför tillverkar vi även skräddarsydda vagnar med justerbara hyllplan i olika storlekar som levereras på beställning enligt specifika önskemål.

Vi vill garantera din säkerhet och trygghet. Därför är alla våra vagnar utrustade med fyra konduktiva gummihjul som säkerställer optimal kontakt och ledningsförmåga mot golvet och jorden. För att ytterligare förbättra kontakt och ledningsförmåga är hyllplanen täckta med en speciell bordsmatta. Dessutom är vagnarna jordade genom chassit och hjulen för att ge dig en säker och pålitlig arbetsmiljö.


Utforska vårt utbud av ESD-vagnar