2023-04-21

Nya instrument

Maximera ditt ESD-skydd med våra nya instrument!

Jonisering har blivit en integrerad del av ESD skyddet på arbetsplatsen. Medan vi ser de positiva effekterna av jonisering ser vi även på daglig basis felaktigt installerade enheter. För att säkerställa att luftflödet är tillräckligt starkt och blåser i rätt riktning är det vitalt att testa med jämna mellanrum för optimal effekt. För att kontrollera detta har vi adderat två nya instrument i vårt sortiment.

CPM 35
Ionizer-testaren är en handhållen enhet för snabb och automatisk kontroll av joniserare. Den kontrollerar nedbrytningstiden och offsetspänningen med ett knapptryck. Perfekt för renrum, laboratorier och andra kontrollerade miljöer. Enkel att använda för både yrkesverksamma och nybörjare. Investera i CPM 35 och säkerställ att dina joniserare fungerar på toppnivå.

WIM 47
Detta innovativa joniserings övervakningssystem med alarm övervakar automatiskt både "decay time" och "offset values" och garanterar därmed att dina luftflöden alltid är i toppskick. WIM 47 kan ställas in som en konstant monitor, och om några hinder blockerar den joniserade luftens flöde så kommer det omedelbart att ljuda en varningssignal.

Kontakta oss för mer information!