Spännande Nyheter - ESD Center utvald som ny distributör

2023-10-03

Spännande Nyheter - ESD Center utvald som ny distributör

Vi är glada att meddela att ESD Center har utsetts till officiell distributör för PVA.

PVA:s flexibla lösningar för applicering av skyddslack och dispenseringsutrustningar som möter och till och med överträffar marknadens krav, passar perfekt för ESD Center. De robusta och repeterbara utrustningarna ökar inte bara genomloppshastigheten utan minskar även spill samtidigt som de sänker tillverkningskostnaderna.

"Vi är glada och entusiastiska över att meddela vårt samarbete med PVA. PVA är välkänt med en betydande befintlig installationsbas inom vårt område, och vi är övertygade om att vi tillsammans kan nå ännu större höjder." Stefan Sjökvist, VD ESD Center.

Med över 30 års erfarenhet och expertis, tillsammans med ett toppmodernt applikations- och teknikcenter i Europa tillför PVA enormt värde både för oss och våra kunder. När man kombinerar detta med ESD Centers starka marknadsposition, samlade kunskap inom skyddslack och en lokalt stark support och serviceorganisation kan vi erbjuda kompletta processer inom skyddlack i vårt geografiska område.

Vi ser fram emot ett spännande partnerskap med PVA och fortsatt leverans av högkvalitativa lösningar till våra värdefulla kunder.