Nyhet

ESD-Center förvärvar Robotech AS och vi etablerar oss i Norge

Etableringen i Norge är nästa steg i vår långsiktiga strategi att bli marknadsledande samarbetspartnern i Norden och Baltikum.

ESD-Center övertar verksamheten i Robotech AS och etablerar ett lokalt kontor i Norge.

Vi är väldigt glada att vi kommit överens med Jan Tore och Thomas Sørlie och ser fram emot att utveckla våra affärer i Norge tillsammans. Robotech startades 1987 och har genom åren samlat på sig värdefulla kunskaper, erfarenheter, relationer och är mycket väletablerat.

Norge har historiskt varit en viktig marknad för både ESD-Center och KretsTeknik, genom förvärvet av Robotech stärker vi vår position på marknaden ytterligare. Robotech integreras i ESD-Center under avdelningen KretsTeknik, både Jan Tore och Thomas kommer finnas kvar och från och med nu erbjuda hela vårt kompletta sortiment från samtliga avdelningar där ett urval även kommer lagerhållas i Ski.

Utöver kontoret i Ski med personal och lager stärker vi vår service och supportorganisation med Thomas som är en mycket skicklig tekniker med bred kompetens inom produktionsutrustning. En stark serviceorganisation är en värdefull och viktig faktor för många företag när de ska välja leverantör och fabrikat för investeringar i produktionsutrustning.

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen