Nyhet

Bye Bye 2019 - HEY HEY 2020

Precis som alla andra år var 2019 fyllt med positiva händelser där etableringen av vårt kontor och lager i Pärnu Estland var höjdpunkten och vi kan se tillbaka på 2019 med fortsatt stark tillväxt och expansion för ESD-Center. Vi kan också se tillbaka på ett 2019 där vi drabbades av flera ”ain’t gonna happen”;

  • Kaffemaskinen orsakar en omfattande vattenskada på Malmö kontoret, under 6månader av sanering och återställning jobbar vi i en byggarbetsplats.
  • En helt ny bil kraschar rakt igenom tegelväggen och stannar mer än halvvägs in på ett av våra kontor, ett rent mirakel att ingen av våra anställda blev fysiskt skadade. Frågan vi har funderat på sedan händelsen är – Vad var det som hände och varför? Fram till idag har vi inte fått något svar eller förklaring från varken föraren, polisen, räddningstjänsten eller biltillverkaren.
  • Vårt moderbolag blir utsatt för en omfattande cyberattack där vi är ett av de drabbade systerföretagen. Alla våra IT-system slås ut och under ett par pressade och frustrerande veckor håller vi verksamheten igång med papper och penna.

Mot bakgrund av ovanstående tycker vi det är ganska skönt att vi kan lägga 2019 till handlingarna och blicka framåt mot 2020 med stor tillförsikt! Alla IT-system och funktioner är återställda och i full drift. Marknadsläget är fortsatt positivt med mängder av intressanta projekt och diskussioner. Vi har anställt och förstärkt vårt Malmö kontor med Frida. HEY HEY 2020!

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen